Преди няколко месеца дъщерята на  сподели публично, че иска да

...
Преди няколко месеца дъщерята на  сподели публично, че иска да
Коментари Харесай

Когато дъщерята на Чарли Шийн не спира да се хвали с новите си гърди

Преди няколко месеца дъщерята на  сподели обществено, че желае да се подложи на интервенция за увеличаване на бюста. По думите на 19-годишната Сами това нейно предпочитание не е от скоро и даже призна, че не е го е разкривала по-рано, защото се е тормозила от рецензии.

" Бях на 10 години и си споделих: " Нямам самообладание да имам огромни цици като майка ми ", сподели тя на Bustle в публикация, оповестена през октомври. " На всички мои приятелки гърдите им растяха и просто си споделих " Добре, по кое време е моят ред? " Винаги напълвах сутиена си с чорапи и други неща ", разкри тогава сами.

Въпреки че Сами искаше външният по външен тип да наподобява на майка си, малко откакто стана ясно, че Сами към този момент даже се приготвя за интервенцията, майка ѝ Денис Ричардс разкри в изявление, че се е пробвала да я разубеди, поради компликациите, с които се е сблъскала, откакто самата тя се е подложила на процедурата.

" Опитвам се да я разубедя, тъй като самата аз не знаех какъв брой токсични са гръдните импланти, когато бях на 19 години ", признава тя пред изданието, отбелязвайки, " И това не е лесна интервенция. Болезнено е! "
 Сами Шийн и увеличаване на гърдите - по какъв начин протича възобновяване след интервенцията
Дъщерята на Чарли Шийн въпреки всичко го направи

Сами Шийн по този начин и не послуша съвета на майка си

Сами Шийн явно обаче не се е вслушала в съвета на майка си и в последна сметка си постави импланти. Само преди към месец тя показа в TikTok, че е към този момент се възвръща след процедурата, а в средата на декември гордо се похвали в Instagram и с новата си облага. 

И по всичко проличава, че дъщерята на Чарли Шийн няма никакво желание да стопира да показва какъв брой е доволна от резултата. Доказателство за това са и последните ѝ фотоси, които качи в обществените мрежи. 
 Сами Шийн и уголемяването на бюста - по какъв начин наподобява дъщерята на Чарли Шийн след интервенцията
Как наподобява дъщерята на Чарли Шийн след интервенцията

Преди месец Сами Шийн уголеми бюста си

Виждаме Сами Шийн да театралничи по бански в жанр " Спасители на плажа " на Бахамите. " Имам ранен коледен подарък за теб ", написа тя. И очевидно все по-често ще виждаме възпитаничката на чичо Чарли в сходна светлина. Защото макар нежната си възраст, Сами не се колебае да бъде провокативна и да не се преценява с ничие мнение.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР